UKK

Usein kysytyt kysymykset


Tilaukset ja mallistot

Mikä on DUETTE®-kangasvekkikaihtimen suurin ikkunaleveys?

Jälleenmyyjä antaa mielellään tietoja kaihtimien koosta, mallista ja kangaslaaduista. Lähimmän jälleenmyyjän löydät haulla Jälleenmyyjähaku.

Minkä värisenä voin saada DUETTE®-kangasvekkikaihtimen?

Lähin DUETTE®-jälleenmyyjä näyttää ja esittelee mielellään värikarttojamme. Lähimmän jälleenmyyjän löydät haulla Jälleenmyyjähaku.


Ominaisuudet ja toiminnot

Kuinka DUETTE®-kangasvekkikaihdin soveltuu valosuojaksi?

DUETTE®-kankaiden kennorakenteen ansiosta valonsuodatus on kaksinkertainen. Tuloksena on erityisen pehmeä ja tasainen valo. Narujen piilotuksen ansiosta kaihtimessa ei ole häiritseviä valopisteitä. Lisätietoja kohdasta Valosuoja.

Kuinka DUETTE®-kangasvekkikaihdin soveltuu äänenvaimennukseen?

Se tehostaa akustiikan ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Fraunhofer-instituutin tutkimuslaitos (IBP) vahvistaa tehokkaan jopa 45 %:n äänenvaimennuksen. Lisätietoja kohdassa Akustiikka.

Säästääkö DUETTE®-kangasvekkikaihdin tehokkaasti energiaa?

DUETTE® -kangasvekkikaihtimen ilmataskurakenne toimii talvella kuin luonnollinen ilmatyyny. Fraunhofer-instituutin tutkimuslaitos vahvistaa jopa 46 % pienemmän lämpöhäviön ikkunasta. Tämä mahdollistaa jopa 51%:n säästön lämmitysenergiassa. Lisätietoja kohdassa Energian säästö ja energialaskurillamme.

Suojaako DUETTE®-kangasvekkikaihdin kuumuudelta?

DUETTE®-kangasvekkikaihdin vähentää ikkunan lämmönjohtokykyä kesällä jopa 78 % ja suojaa siten tehokkaasti kuumuudelta.

Lisätietoja kohdassa Aurinkosuoja.

Soveltuuko DUETTE®-kangasvekkikaihdin myös lastenhuoneeseen?

DUETTE®-kangasvekkiverho on varustettu lapsituvallisella käyttömekanismilla. Asianmukaisesti asennettuna se takaa parhpaan mahdollisen turvan EU-standardin 13120 mukaisesti. Lisätietoja kohdassa Käyttömukavuus ja turvallisuus.


Tekniikka ja hoito

Kuinka puhdistan DUETTE®-kangasvekkikaihtimen vähäisestä liasta?

Koska DUETTE®-kangasvekkiverhoja on useita kangaslaatuja ja erilaisilla tekniikoilla varustettuja, puhdistustapa riippuu mallista. Yleensä kuitenkin riittää kostealla pyyhkiminen. Jälleenmyyjä toimittaa mallikohtaiset hoito-ohjeet kaihtimen mukana.

Kuinka puhdistan isomman likaisuuden DUETTE®-kangasvekkikaihtimesta?

Voimakkaamman lian voi yleensä useimmissa malleissa – riippuen kankaan laadusta ja tekniikasta – puhdistaa vesipesulla. Erikoisliikehaun avulla löydät lähimmän DUETTE®-jälleenmyyjän. Liikkeen asiantuntijat opastavat oikean puhdistustavan.

Kiinnitetäänkö DUETTE®-kangasvekkikaihdin ikkunankehykseen?

Vakioasennuksessa käytetään säätötankoja, jotka ruuvataan ikkunankehykseen. On myös muita asennusvaihtoehtoja, kiristys- ja liimausmenetelmillä. Jälleenmyyjä opastaa mielellään löytämään parhaimman ratkaisun. Etsi tästä lähin jälleenmyyjä Jälleenmyyjähaku.