Valo, miten ja milloin haluat

DUETTE®-kangasvekkikaihtimen päivä/yö-yhdistelmä

Pehmeä ja tasainen valo päivällä – luotettava pimennys yöllä, ei häiritseviä valoärsykkeitä ulkoa: useimpia ikkunoiden ja lasiovien kaihtimia ei ole suunniteltu täyttämään näitä vaatimuksia. DUETTE®-kangasvekkikaihtimen päivä/yö-yhdistelmälle tämä ei ole mikään ongelma.

Valoisa (kirkkaalla valolla)
Pimeä (varjostaa valon tehokkaasti)

DUETTE®-kuvasto

DUETTE®-kangasvekkikaihtimen päivä/yö-yhdistelmä tarjoaa monia mahdollisuuksia säätää huoneen valon määrää. Pimentävillä kankailla voi muuttaa vaikka päivän yöksi. Tutustu ja ihastu DUETTE® -valikoimaan!
Kuvaston ja muuta materiaalia löydät täältä.


Kaksinkertaisena täydellinen päivällä ja yöllä

DUETTE® -kangaslaatuja on saatavana jälleenmyyjältä kolmea eri mallia: läpikuultava, puoliläpikuultava ja pimentävä. Päivä- ja yökaihdin käsittää läpikuultavan tai puoliläpikuultavan DUETTE®-kangasvekkikaihtimen yhdistettynä DUETTE®-kangasvekkikaihtimeen valoa läpäisemättömästä kankaasta. Molempia voi käyttää vaivattomasti käsikahvasta ja säätää portaattomasti. DUETTE® -kangasvekkikaihtimen päivä/yö-yhdistelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

  • Päivisin läpikuultava tai puoliläpikuultava DUETTE®-kangasvekkikaihdin antaa pehmeän, häikäisemättömän valon ja siten miellyttävän valotunnelman. Lisäksi se suojaa ulkopuolisilta häiritseviltä katseilta.
  • Öisin DUETTE®-kangasvekkikaihdin suojaa myös esim. katuvalojen valolta. Mittatilauksena valmistettuna ja peittävillä sivukiskoilla varustettuna (lisävaruste) se huolehtii lähes täydellisestä pimennyksestä.

Paremmat asuin- ja lepotilat

DUETTE®-päivä- ja yökaihtimilla on tarjottavanaan myös paljon muuta.

  • Se joka työskentelee yöllä ja haluaa levätä päivällä osaa varmasti erityisesti arvostaa pimennysominaisuutta. Yötyöläiset voivat näin vaivattomasti muuttaa lepohuoneessaan päivän yöksi ja saada tarvitsemansa unen lähes täydellisessä pimeydessä.
  • Se joka tarvitsee päiväunensa tai lepotauon päivällä, saa myös asuintiloihin tarvittavan pimennyksen. Oli kyseessä sitten lastenhuone tai olohuone, häiritsevä valoisuus pysyy haluttaessa poissa.
  • Valoherkät ihmiset voivat milloin tahansa säädellä huoneiden valoisuutta DUETTE®-kangasvekkikaihtimien päivä/yö-yhdistelmällä.

Yksityisyyttä aina kun haluat

Ulkopuoliset katseet tuntuvat usein hyvin häiritseviltä. Tilanteesta riippuen ne voivat häiritä yksityisyyttäsi. DUETTE®-kangasvekkikaihdinta voi vetää ylös tai alas tarvittavaan kohtaan, jolloin se suojaa näin ulkopuolisilta katseilta.

Oli kyseessä sitten makuuhuone, kylpyhuone, olohuone tai lastenhuone – siis mikä tahansa, jossa yksityisyys on sinulle tärkeää – DUETTE®-kangasvekkikaihdin tarjoaa elegantin ja räätälöidyn ratkaisun. Yksityisyyden asteen voit määrittää itse omanlaiseksesi erilaisten kangaslaatujen ansiosta, joita on läpikuultavista aina täysin läpikuultamattomiin.

Päivä/yö-yhdistelmät tarjoavat useita mahdollisuuksia tarpeen mukaan. DUETTE®-kangasvekkikaihtimen läpikuultavan ja täysin läpikuultamattoman kankaan yhdistelmää voi säätää ylös ja alas. Näin huoneeseen tulee näkyvyyttä juuri sen verran kuin itse haluat.


DUETTE®-kangasvekkikaihtimen päivä/yö-yhdistelmä

Erilaisten kangaslaatujen ansiosta sinulla on lukuisia mahdollisuuksia toteuttaa oma sisustusunelmasi. DUETTE®-kangasvekkikaihdin vakuuttaa yhtä hyvin toiminnassa kuin suunnittelussa. Anna DUETTE®-jälleenmyyjän opastaa!