Makuu- ja lastenhuoneiden pimennys

Kaunis DUETTE®-kangasvekkikaihdin yksinkertaisen pimennyskaihtimen sijaan

Huoneen voi pimentää monin tavoin: perinteisillä ikkunaluukuilla, sälekaihtimilla sisällä tai ulkona, perinteisillä verhoilla, rullaverhoilla ja kaihtimilla tai nykyaikaisilla vekkikaihdinjärjestelmillä.

Valitusta kangaslaadusta riippuen DUETTE®-kangasvekkikaihtimella saadaan aikaan erittäin hyvä pimennys. Jälleenmyyjältä on saatavissa kolme erilaista kangaslaatua: läpikuultava, puoliläpikuultava tai pimentävä (Dark). Dark-kankailla saadaan aikaan lähes sata prosenttinen pimennys. DUETTE®-kangasvekkikaihtimen sisäsivun lisäpäällisen ja mittojen mukaisen valmistuksen sekä lisävarusteena saatavien sivukiskojen ansiosta päivänvaloa ei pääse sisään lähes lainkaan. Valoa läpäisemättömien kankaiden ansiosta ihanteellinen rentoutumisympäristö, siellä missä pimennystä tarvitaan.

Edut:
  • helppo valon säätely
  • tehokas valo- ja näkösuoja makuuhuoneisiin ja lastenhuoneisiin
  • sisään piilotettujen nauhojen ansiosta ei häiritseviä valopisteitä
  • luotettavan pimennyksen ansiosta miellyttävä nukkumisympäristö

Toisin kuin perinteisissä järjestelmissä DUETTE®-kangasvekkikaihdin ei päästä läpi häiritseviä valopisteitä lattiaan, seinille tai huonekaluihin. Kiristysnarut ja muut mekanismiosat on sijoitettu kaksinkertaisen vekkikankaan sisään. Myös ulkonäöllisesti hieno parannus!


DUETTE®-teho vakuuttaa

Esitämme tässä miten DUETTE®-yö- ja päiväkaihdin pimentää huoneen – pehmeästä valon säätelystä lähes täydelliseen pimennykseen. Kokeile itse ja napsauta eri kuvaketta.

Käytännössä DUETTE®-yö- ja päiväkaihtimen saa luonnollisesti säädettyä portaattomasti. Käy itse testaamassa DUETTE®-jälleenmyyjän luona!


Nyt lisäämään pimennystehoa

Myös asennuksella on tärkeä merkitys pimennyksessä: Mitä lähemmäs DUETTE®-kangasvekkikaihdin kiinnitetään ikkunaan, sitä pienempi on valon kajastus ikkunakehysten reunasta.


Tehokasta pimennystä terveeseen uneen

DUETTE®-kangasvekkikaihdin ei ole ainoastaan elegantti verho makuuhuoneen ikkunassa. Pimennyksellä virkistävä yölepo tai rentouttavat päiväunet. Monet ihmiset ovat valoherkkiä ja tarvitsevat nukkuessaan täydellisen pimeyden. Näin mitkään valoärsykkeet eivät haittaa univaiheita.

DUETTE®-kangasvekkikaihtimia voi käyttää myös isojen ikkunapintojen pimennykseen. Lisäksi ne säästävät energiaa, vähentävät tehokkaasti auringon vaikutusta ikkunaan kesällä ja suojaavat uteliailta katseilta.

DUETTE®-energialaskurin avulla lasket oman energiansäästöpotentiaalisi.


Rauhallinen uni pienokaisillesi

Suunnittele itse DUETTE®-kangasvekkikaihtimen avulla lastenhuone pienten rentouttavaksi lepokeitaaksi. On olemassa malleja, joissa narut eivät ole lasten ulottuvilla ja DUETTE®-kangasvekkikaihtimet ovat lapsiturvallisia standardin EN 13120 mukaisesti. Kysy lisää DUETTE®-jälleenmyyjältä!

Sen vuoksi ne soveltuvat täydellisesti kaikkiin huoneisiin, joissa lapset ovat tai leikkivät. Mutta myös nuorisolle löytyy omiin huoneisiinsa DUETTE®-kangasvekkikaihtimen trendivärien ja rakenteiden monipuolisuuden avulla omat katseen vangitsijansa.