Tietosuojaperiaate

Käytämme ilmoittamiasi tietoja ainoastaan tilauksesi hoitamiseen. Tilauksen toimittamisen jälkeen tietosi lukitaan jatkokäytöltä, ellet nimenomaan ole antanut suostumustasi tietojesi käyttöön jatkossa.

Henkilötietojasi kerätään meillä vain, jos olet antanut ne tilauksen tai yhteydenoton puitteissa. Käytämme antamiasi tietoja ilman erillistä lupaa vain tilauksesi hoitamiseen ja tarvittaessa omiin markkinointitarkoituksiimme.

Henkilötietojen edelleen luovuttaminen

Henkilötietosi luovutetaan edelleen tavaratilauksen yhteydessä vain toimituksen hoitavalle kuljetusliikkeelle, sikäli kuin tämä toimituksen kannalta on tarpeen. Millekään muulle taholle henkilötietojasi ei luovuteta.

Tiedonsaantioikeus

Saksan tietosuojalain mukaisesti sinulla on oikeus maksutta tiedustella tallennettuja tietojasi sekä tarvittaessa oikaista, lukita tai poistaa nämä tiedot. Kun sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä tai kun haluat tiedustella, oikaista, lukita tai poistaa näitä tietoja tai peruuttaa antamasi suostumus, ota yhteyttä: mail(at)duette.de.

etracker

Tällä verkkosivulla kerätään ja tallennetaan tietoja etracker GmbH:n (www.etracker.com) tekniikkaa käyttäen tietojen keräämiseksi ja säilyttämiseksi markkinointi- ja optimointitarkoituksiin. Muun muassa näitä tietoja voidaan käyttää käyttäjäprofiilien luomiseen peitenimeä käyttäen. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat paikallisesti verkkosivustolla käyvien asiakkaiden selaimen välimuistiin. Evästeiden avulla on mahdollista tunnistaa internetselain uudelleen. Etracker-tekniikalla jäljitettäviä tietoja ei käytetä verkkosivustolla vierailevien ihmisten henkilökohtaiseen tunnistamiseen eikä niitä yhdistetä peitenimen omaavan henkilön henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin ilman kyseisen käyttäjän nimenomaista suostumusta. Tulevan tietojen keräämisen ja säilyttämisen voi estää milloin tahansa tästä ###ET_LINK###</a>.Tällä verkkosivulla kerätään ja tallennetaan tietoja etracker GmbH:n (www.etracker.com) tekniikkaa käyttäen tietojen keräämiseksi ja säilyttämiseksi markkinointi- ja optimointitarkoituksiin. Muun muassa näitä tietoja voidaan käyttää käyttäjäprofiilien luomiseen peitenimeä käyttäen. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat paikallisesti verkkosivustolla käyvien asiakkaiden selaimen välimuistiin. Evästeiden avulla on mahdollista tunnistaa internetselain uudelleen. Etracker-tekniikalla jäljitettäviä tietoja ei käytetä verkkosivustolla vierailevien ihmisten henkilökohtaiseen tunnistamiseen eikä niitä yhdistetä peitenimen omaavan henkilön henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin ilman kyseisen käyttäjän nimenomaista suostumusta. Tulevan tietojen keräämisen ja säilyttämisen voi estää milloin tahansa tästä ###ET_LINK###.

Google Adwords Conversion Tracking

Tämä verkkosivusto käyttää Google Conversion Trackingiä määrittääkseen ilmoitusten relevanssin ja kävijätoiminnan laadun: Google mittaa tarjottujen ilmoitusten tehoa. Google-Adwords-työkalun avulla voimme tarkemmin arvioida asettamiemme ilmoitusten tehoa ja näin parantaa Googlessa näkemiesi ilmoitusten laatua ja relevanssia.

Google Adwords tallentaa tehonmääritystä varten evästeen tietokoneellesi, jos olet päätynyt verkkosivuillemme Google-ilmoituksen kautta. Nämä evästeen ovat tietokoneessasi aktiivisia 90 päivän ajan, eikä niitä käytetä henkilötunnistukseen. Jos tänä aikana käyt sivuillamme, Google saa ilmoituksen, että olet nähnyt Googlen tarjoaman ilmoituksen. Jokainen Adwords-asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei siis voi seurata Adwords-asiakkaiden verkkosivuilta. Google-evästeen keräämiä tietoja käytetään vain Adwords-asiakkaiden muuntotilastojen laatimiseen. Adwords-asiakkaat saavat ainoastaan ilmoituksen kuinka monta käyttäjää on napsauttaneet heidän ilmoitustaan. Mitään tietoja ei välitetä, joista käyttäjän voisi tunnistaa.

Voit poistaa evästeiden käytön selainasetuksistasi siten, että kaikki evästeet osoitteesta ”www.googleadservices.com” estetään tai että saat ilmoituksen aina kun eväste lähetetään. Ota huomioon, että jotkut verkkosivut eivät toimi kunnolla, jos evästeitä ei hyväksytä. Jos haluat lisätietoja siitä miten Google käsittelee evästeiden avulla keräämiään tietoja, lue Googlen tietosuojasäännöt.